V. MODALITĂȚI DE PLATĂ

Prețul fiecărui produs, modalitatea de plată a acestora precum și termenul de plată sunt toate indicate și pot fi alese pentru fiecare comandă în parte.
Achitarea produselor se poate face prin OP sau online, astfel:

– OP (ordin de plată)

– Online: cu card bancar

Pentru garantarea siguranței tranzacțiilor, DKOSOFA foloseste platforma de plati online Netopia Payments (www.mobilpay.ro) prin care Cumpăratorul poate plăti produsele DKOSOFA cât mai simplu și rapid, în perfectă siguranță și control deplin.

Dacă alegeți să plătiți online cu un card bancar, veti fi redirectionati catre o platforma securizata de plati PayU, unde va trebui să introduceți datele de card necesare autorizării tranzacției.

Procesarea acestor date se face exclusiv prin intermediul PayU. DKOSOFA nu solicită și nu stochează detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Înainte de a finaliza plata comenzii și a apăsa butonul plătește vă rugăm să verificați toate datele introduse, dacă informațiile sunt corecte, iar în contul bancar de card sunt fonduri suficiente pentru plata integral a comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a respectivei tranzacții.

Pentru tranzacțiile online cu card bancar nu se percepe niciun comision suplimentar.

În cazul în care cardul folosit este asociat unui cont în alta monedă decât Lei (RON), tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului.

Pentru creșterea securității plăților online și alinierea proceselor de plată în acord cu reglementările UE, băncile din România sunt în curs de implementare a unui nou factor de autentificare. Acest nou element de securitate va poate fi solicitat în procesul de autorizare a plății, alături de codul 3D Secure pe care îl veți primi prin SMS.